DOLAR 34,2376 -0.04%
EURO 37,4888 -0.43%
ALTIN 2.871,27-0,53
BITCOIN %
İstanbul
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatayspor – Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Hatayspor – Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'in 20. haftasında Hatayspor, Mersin'de Pendikspor'u konuk edecek. Hatayspor, iç sahada rakibini mağlup ederek 7 haftalık galibiyet hasretini...

ABONE OL
13 Ocak 2024 06:00
Hatayspor – Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de 20. hafta heyecanı başlıyor. Hatayspor, Mersin’de Pendikspor’u ağırlamaya hazırlanıyor. Ev sahibi ekip, İstanbul ekibini mağlup ederek ligdeki 7 maçlık galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor. Son deplasman maçında Gaziantep FK ile 2-2 berabere kalan Pendikspor da tıpkı rakibi gibi 7 karşılaşmadır kazanamıyor ve bu hasrete Mersin’de son vermeyi hedefliyor. Haberin Devamı › Hatayspor – Pendikspor muhtemel 11’ler:Hatayspor: Erce, Kamil Ahmet, Maksimovic, Kilama, Ghoulam, Aburjania, Görkem, Dele-Bashiru, Ömer Faruk, Rivas, Lamkel ZePendikspor: Erdem, Serkan, Alpaslan, Berkay, Emre, Midtsjö, İbrahim, Gökcan, Kappel, Halil, ErencanHatayspor – Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?13 Ocak Cumartesi günü saat 13:30’da başlayacak Hatayspor – Pendikspor maçı beIN SPORTS 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mersin Stadyumu’nda oynanacak ve Muhammet Ali Metoğlu’nun yöneteceği mücadelenin canlı skor takibi ve detaylar haberimizde olacak. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.