DOLAR 34,4676 0.32%
EURO 37,2859 0.45%
ALTIN 2.997,871,49
BITCOIN 23418791,86%
İstanbul
13°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:48

İMSAK'A KALAN SÜRE

Halk TV ekranlarında dikkat çeken anlar! CHP’li başkandan Murat Kurum’a övgü dolu sözler

Deprem felaketinde en çok yara alan illerin başında olan CHP'li Adıyaman'ın Belediye Başkanı Tutdere, katıldığı Halk TV yayınında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a şehre yönelik çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

ABONE OL
18 Ekim 2024 20:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halk TV’de ‘Yeni Bir Sabah’ programı ile izleyiciyle buluşan İsmail Küçükkaya, son yayınını Adıyaman’da gerçekleştirdi.Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden en büyük yarayı alan şehirlerden biri olan Adıyaman’daki yayına, CHP’li Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere de katıldı.Şehrin sorunlarını ve çalışmalarını anlatan Tutdere, depremden sonraki yaraların sarılması sürecindeki katkıları dolayısıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a da teşekkür etti.”MURAT KURUM SAĞ OLSUN”Kurum’un, çalışmalar kapsamında şehre sık sık geldiğini ve ilgili toplantılara kendisini de davet ettiğini belirten Tutdere, şöyle konuştu:Murat Kurum da sağ olsun geldi Adıyaman’a ve buradaki toplantılarına bizi de davet ediyor, biz de katılıyoruz.Orada da biz şehrimizin ve belediyemizin taleplerini iletiyoruz. İçme suyuna ilişkin geçen haftalarda önemli bir toplantımız oldu.O sorunu da inşallah bakanlığımızın desteğiyle tarihe gömeceğiz. Bu kentte hep beraber güzel şeyleri yapacağız.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.