DOLAR 34,2811 0.46%
EURO 37,2189 0.42%
ALTIN 2.988,961,19
BITCOIN 23252101,20%
İstanbul
12°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş'ın 1 numaralı transfer hedefi ortaya çıktı! Pazarlıklar başlayacak

Ocak ayında hem sol beke hem de kanat bölgesine transfer yapmayı planlayan Beşiktaş Yönetimi, öncelikle transferdeki 1 numaralı hedefini belirledi. Bonservisi...

ABONE OL
18 Ekim 2024 08:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sezona müthiş başlayan fakat sonrasında Avrupa maçlarıyla yoğun fikstüre giren Kara Kartal, dar kadro rotasyonu nedeniyle sıkıntılar yaşıyor. Kartal’da kadroyu genişletmek için transfer çalışmaları şimdiden başladı. Detaylar haberimizde…  Haberin Devamı › Ara transferde mutlaka takviye yapılacakYaz döneminde takımda büyük bir operasyona imza atan başkan Hasan Arat ve kurmayları, ara transferde de mutlaka takviye yapacak. Öncelikle iki bölge belirlendi; sol bek ve kanat. Masuaku’nun performansını yetersiz bulan teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst, savunmanın soluna net bir takviye talep etmişti. İŞTE TÜM DETAYLAR! Arda Güler ve Kenan Yıldız'a büyük onur: Yıldızlarla bir arada! Ghislain Konan, Hollandalı hocanın beğendiği isimlerden. Yönetimin kısa süre önce gündemine giren 28 yaşındaki Fildişili oyuncunun bonservisi elinde. Al Nassr ile eylül ayında kontratı biten Konan, Avrupa’ya dönmek istiyor. 1.4 milyon Euro alıyordu Siyah-Beyazlılar, daha önce Fransa ve Portekiz’de forma giyen başarılı futbolcuyu elinden kaçırmak istemiyor. Bu doğrultuda oyuncu cephesiyle kısa zamanda pazarlıklar başlayacak. Beşiktaş, bonservis maliyeti bulunmayan Konan’ı alması halinde, kanat transferinde daha yüksek profil isimlere gidebilecek, çünkü bütçede yer açılmış olacak. Konan’ın Al Nassr’da yıllık ücreti 1.4 milyon Euro civarındaydı. Haberin Devamı › Fildişili oyuncu geçen sezon 37 resmi maçta forma giyerken, 5 asist yapmıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.