DOLAR 34,1667 0.02%
EURO 37,2318 0.19%
ALTIN 2.937,230,03
BITCOIN 23119801,24%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

05:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Okulda korku dolu anlar: Öğretmen müdüre silah çekti! Öğrenciler tahliye edildi

Etiler'deki Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir öğretmen tartıştığı okul müdürüne silah çekti. Okulun bahçesinde silahı ateş alan öğretmenin gözaltına alındığı öğrenildi.

ABONE OL
16 Ekim 2024 20:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Etiler’deki Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmen ile müdür arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından öğretmen okul müdürüne silah çekti. SİLAH SESLERİOlay, saat 14.30 sıralarında Beşiktaş Nispetiye Mahallesi’nde bulunan Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, okulda görev yapan 34 yaşındaki öğretmen Serdar A., iddiaya göre okul müdürü ile sözlü tartışmaya başladı.Tartışma sonrası Serdar A., silahını okul müdürüne doğrulttu. Silahın tutukluk yapması üzerine Serdar A., okulun bahçesine çıktı. Burada silahı ile uğraştığı esnada silah ateş aldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.ÖLEN YA DA YARALANAN YOKÖğrenciler ve öğretmenler arasında kısa süreli panik yaşandı. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, okula gelerek öğretmeni gözaltına alarak emniyete götürdü.Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, olayla ilgili incelemelerin devam ettiği öğrenildi.EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN AÇIKLAMAİstanbul Emniyet Müdürlüğü, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; okul müdürüne saldıran şahsın öğretmen olduğunu teyit ederek;  16.10.2024 tarihi saat 14:30 sıralarında Beşiktaş İlçesinde bulunan bir lisede meydana gelen silahla ateş etme olayı ile ilgili olarak; “Bir süredir mobbinge maruz kaldığını iddia ederek olayı gerçekleştirdiği anlaşılmıştır. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürülmektedir.” dedi. Açıklamada şunlar kaydedildi;”İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince derhal olay yerine intikal edilmiştir.Yapılan kontrolde; S.A.(34) isimli şahıs tarafından okulda silahla ateş edildiği anlaşılmış, şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, şahsın üzerinden ve çantasından 1 adet ruhsatsız tabanca, 10 adet fişek ve 3 adet bıçak ele geçirilmiştir.Araştırmalarda; şahsın aynı okulda kadrolu öğretmen olduğu ve bir süredir mobbinge maruz kaldığını iddia ederek olayı gerçekleştirdiği anlaşılmıştır.Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürülmektedir.Kamuoyunun bilgisine sunulur.”KAYNAK: DHA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.