DOLAR 34,2103 0.06%
EURO 37,3181 0.28%
ALTIN 2.947,690,73
BITCOIN 23222003,44%
İstanbul
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha...

ABONE OL
16 Ekim 2024 11:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Barcelona – Monaco: Maç Sonucu 1 (1.40 yerine 1.42)                        Haberin Devamı › Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle & Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Barcelona – Monaco karşılaşmasında Misli yazarı Gökhan German, ev sahibi ekibin galip geleceğini düşünüyor.Misli Yazarı Gökhan German’nın Yorumuİki Final-Four adayı takım karşı karşıya. Monaco iki maçını da kazanırken ilk kez deplasmana gidiyor. Barcelona ise 2’de 1 yaptı. Evlerinde kazanmanın yolunu bulacaklardır. Monaco’da Furkan’ın sakatlığı devam ediyor. Jordan Lloyd takıma geri döndü ve bugün oynayacak. Barcelona’da Sarr forma giyemeyecek. Monaco’nun sezonun ilk yenilgisini alacağını düşünüyorum. Tercihim 1.Fortaleza CE – Atletico Mineiro: Maç Sonucu 1 (1.46 yerine 1.48)                        Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Fortaleza CE – Atletico Mineiro karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, ev sahibi galibiyetini öneriyor. Haberin Devamı › Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in YorumuFortaleza’yı iç sahada başka değerlendirmek gerekiyor. Evinde ligin en iyi takımı. Hiç yenilmediler ve üst üste 12 maçı kazandılar. Deplasmanda ise tam tersi bir gidişatları var. Tam da bu yüzden hala lider olamadılar. Atletico Mineiro ise oyun olarak toparlanma emareleri veriyor. Ligde tam kırılma noktasındalar. Libertadores ve Brezilya Kupası’nda ise devam ediyorlar. Zor maç olur ama ev sahibi bir adım önde duruyor.Sao Paulo SP – Vasco Da Gama: Maç Sonucu 1 (1.46 yerine 1.48)                        Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Sao Paulo SP – Vasco Da Gama karşılaşmasında Misli yazarı Mesut Aydın Kale, Sao Paulo’nun sahadan galibiyetle ayrılmasını bekliyor.Misli Yazarı Mesut Aydın Kale’nin YorumuBir kazanıp bir kaybeden Sao Paulo bir türlü seri yakalayamadı ancak ligde iyi konumda. Konuk Vasco da Gama iyi bir serinin ardından tekrardan düşüşe geçti ve 4 maçtır deplasmanda kazanamıyor. Ev sahibi güçlü ve tecrübeli. Vasco da Gama’ya karşı Sao Paulo bir adım önde.*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir. Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın! Haberin Devamı › Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.