DOLAR 34,2698 -0.01%
EURO 37,4167 -0.23%
ALTIN 2.921,76-0,21
BITCOIN 22181033,17%
İstanbul
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Misli'de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Şampiyonlar...

ABONE OL
14 Ekim 2024 12:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzlanda – Türkiye: Maç Sonucu 2 Haberin Devamı › Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından İzlanda – Türkiye karşılaşmasını kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %21’i karşılaşmayı Milli Takım’ın kazanmasını bekliyor.Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in: Karşılıklı Gol Var Karadağ karşısında oyun olarak fark yarattığımızı söyleyebiliriz. Ancak sonuçlandırma kısmında biraz tutuk kaldık. Normal şartlarda bu oyunun karşılığı çok daha farklı bir skor olabilirdi. Yine de 2 maçlık bir galibiyet serisiyle İzlanda deplasmanına gidiyoruz. Evimizde 3-1 kazanmıştık onlara karşı. Deplasmanda, hava şartları ve yıpratıcı yolculuk nedeniyle biraz daha zorlanabiliriz. Taraf bahsinde yine de önde olduğumuzu düşünüyorum. Bu maçla ilgili diğer tercihim KG Var. Galler – Karadağ: Maç Sonucu 1 Haberin Devamı › Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Galler – Karadağ mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %74’ü karşılaşmanın ev sahibi ekibin galibiyetiyle sonuçlanmasını bekliyor.Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Tercihi: Maç Sonucu 1 Galler liderlik umut ettiği bir maça çıkıyor. Son söyleyeceğimi başa alayım. Normal şartlarda Karadağ’ın puan çıkarması sürpriz olur. Galler galibiyetine verilen oran da fazlasıyla tatminkar. Taraf seçeneği dışında alternatif olarak 2.5 gol üzeri de denenebilir. İyi şanslar dilerim. Almanya – Hollanda: Maç Sonucu 1Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Almanya – Hollanda mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %32’si tercihini ev sahibi ekipten yana kullanıyor.Misli Yazarı Onur Akpınar’ın Tercihi: 2.5 ÜstHollanda, Macaristan deplasmanında bir puanı kurtardı. 10 kişi kalınan maçta beraberlik iyi sonuçtu. Van Dijk cezalı duruma düştü ve kritik maçta forma giyemeyecek. Defans kurgusunda sorun yaratabilir. Almanya, Bosna Hersek deplasmanında kazanarak liderlik için avantajlı duruma geldi. Kazanırsa iyice rahatlayacak. Hollanda’dan cesur bir oyun bekliyorum. Karşılıklı gollerle maçın 2,5 üstüne taşınacağına inanıyorum. Misli’den yeni üyelere 50+50 TL! Haberin Devamı › Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.