DOLAR 34,3054 0.31%
EURO 37,5445 -0.07%
ALTIN 2.925,561,27
BITCOIN 2147359-0,65%
İstanbul
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mario Balotelli geri döndü! İşte yeni takımı

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un da formasını giyen Mario Balotelli'nin yeni takımı belli oluyor. İtalyan golcü, kısa süre içerisinde yeni takımıyla...

ABONE OL
13 Ekim 2024 19:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana Demirspor’dan ayrıldıktan sonra hangi takıma gideceği konusunda birçok haber yapılan Mario Balotelli’nin yeni takımı belli oldu. Haberin Devamı › GERİ DÖNDÜ!Sport Mediaset haberine göre Serie A’ya dönmek isteyen Mario Balotelli, Genoa’yla sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Kulüple yıldız futbolcu arasında resmi temaslar başladı ve çok kısa süre içerisinde İtalyan golcü yeni takımının formasını giyecek. İŞTE TÜM DETAYLAR! Vincenzo Montella'dan rotasyon ve Atakan Karazor açıklaması! İzlanda-Türkiye maçı öncesinde konuştu… Mario Balotelli, geçmiş dönemde İtalya Serie A devleri Milan ve Inter’in de formalarını giymiş ve oldukça dikkat çekici bir performansa imza atmıştı. TORINO DA DEVREDEYDİZapata’nın ciddi sakatlığından sonra Torino’nun da yıldız golcüyle ilgilendiğinin altı çizildi. ancak Balotelli, İtalya’dan Genoa’ya transfer olmayı tercih etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.