DOLAR 34,2009 -0.09%
EURO 37,5347 0.11%
ALTIN 2.890,510,74
BITCOIN 2045922-1,94%
İstanbul
23°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Arda Güler'den Carlo Ancelotti açıklaması! Aralarında sorun olduğu iddialarına yanıt verdi…

A Milli Futbol Takımımızın, Uluslar B Ligi Grup 4'te Karadağ ile oynayacağı mücadele öncesi açıklamalarda bulunan yıldız isimlerimizden Arda Güler, Real...

ABONE OL
10 Ekim 2024 19:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

A Milli Futbol Takımımızın, Uluslar B Ligi Grup 4’te Karadağ ile oynayacağı mücadele öncesi açıklamalarda bulunan yıldız isimlerimizden Arda Güler, Real Madrid’deki hocası Carlo Ancelotti ile aralarında sorun olduğu iddialarına da yanıt verdi. Haberin Devamı › Arda Güler’in açıklamaları şu şekildeydi:”Kerem abi, gittiğinden beri çok iyi bir çıkış yakaladı. Umarım öyle devam eder. O da bizi gururlandırmaya devam ediyor. Ben aynı şekilde, Hakan abi aynı şekilde, Orkun abi aynı şekilde… Avrupa’da oynayan Türk oyuncuları olarak da inşallah yüksek seviyede oynamaya devam ederiz. Buraya da olumlu yansıyacağını düşünüyorum””Tüm çocuklara tabii ki de örnek olmak istiyorum. Çünkü ben de o yollardan geçtim. Hatta çok uzun zaman olmadı. 2-3 sene önce ben de altyapılarda oynuyordum. Orada yaşanılan zorlukları biliyorum çünkü ben de oradan geçtim dediğim gibi. Her zaman sıkıntılarda çok daha fazla çalışmaya devam etmeli herkes. Kendilerine inançları olmalı çünkü Türk halkı, Türk çocukları çok yetenekli. İnşallah çalışan herkesin de her şey gönlünce olur” Haberin Devamı › “Kariyerimi bırakmadan inşallah milli takım ile kupa kazanmak istiyorum. Çünkü hem çok iyi bir jenerasyonumuz hem de çok iyi hocamız var. Burada tabii ki başarılar elde etmeye devam etmek istiyorum””Bazen orta sahada oynuyorum, bazen sağ kenar oynuyorum, bazen forvet oynuyorum. Her mevkinin farklı gereklilikleri var ama hocalarım benden ne isterse o mevkiye göre onları yapmaya çalışıyorum””Yeniden Samsun’da olmak tabii ki de çok özel. Kariyerimin belki de başında en güzel gollerinden, en özel gollerinden birini attım. Bu şehir, benim için çok şey ifade ediyor. İnşallah yarın da gol atarım ama öncelikli olarak kazanmak isteriz””En büyük hedefimiz her maçı kazanmak. Yarın da saygı duyulması gereken bir rakip ile oynayacağız. Umarım kazanıp Samsun halkına güzel maç izletiriz””Öncelikle hocamla aramda hiçbir sorun yok. Bu sene daha da fazla süre alıyorum. Orada daha da fazla başarılı olmak istiyorum. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Orada her şey yolunda. Bazen öyle haberler çıkıyor ama orada hiçbir sıkıntı yok. Tabii ki her oyuncu gibi her maç oynamak isterim ama dediğim gibi orada hiçbir problem yok””Milli takıma geldiğim zaman da her Türk genci gibi buraya en iyi şekilde hizmet istiyorum. Goller, asistler yapmak istiyorum ki ülkemi en iyi şekilde burada temsil edebileyim” 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.