DOLAR 34,2295 -0.06%
EURO 37,4890 -0.42%
ALTIN 2.869,08-0,60
BITCOIN 2087865-1,48%
İstanbul
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın'dan radikal karar! Ülkeyi terk ediyor

Yayın çıkışında silahlı saldırıya uğrayan A Milli Takım'ın ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve spor yorumcusu Serhat Akın iki kez ameliyat olmuştu. Akın'ın...

ABONE OL
9 Ekim 2024 18:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2000-2005 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen ve şu sıralar yorumculuk yapan Serhat Akın, silahlı saldırıya uğramış ve ameliyat olmuştu. Haberin Devamı › 3. kez ameliyat olacakBir süre önce, yayın yaptığı dijital medya platformunun binasında çıktığı anda, silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın, iki ameliyat geçirdi. Eski milli futbolcu tarak kemiğindeki parçalanma nedeniyle bir üçüncü ameliyata daha girecek. Almanya’ya kesin dönüş yapıyorÖzgür Sancar’ın haberine göre; Serhat Akın rehabilitasyon sürecinin sonunda, temelli olarak, doğup büyüdüğü Almanya’ya dönecek. Serhat’ın ailesi, Stuttgart ile Karlsruhe arasında bir bölgede yaşıyor; çocukları yaşadıkları yerde eğitimlerini sürdürüyor. Silahlı saldırının ardından, Serhat’ın babası, oğlundan Almanya’ya dönmesini istedi, yaşamını orada sürdürmesi gerektiğini söyledi. Eski Fenerbahçeli futbolcu da bu yönde karar aldı ve bundan böyle yaşamını Almanya’da sürdürecek. Haberin Devamı › OLMAYINCA OLMUYOR Fenerbahçe'nin 19.5 milyon Euro'luk transferi En-Nesyri geldiği gibi geri gidiyor Kumar borcu iddiası yalan Serhat Akın, ayrıca, saldırının kumar borcu nedeniyle olduğu iddialarının tamamen asılsız olduğunu söyledi. Yayınlarda yaptığı eleştirilerden dolayı bu saldırıya maruz kaldığını belirtti.Eski milli oyuncu, yakın çevresine, Fenerbahçe kulübü başkanı Ali Koç ve asbaşkan Acun Ilıcalı’nın geçmiş olsun demek için kendisini aramadıklarını söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.