DOLAR 34,2356 -0.03%
EURO 37,5819 -0.17%
ALTIN 2.884,13-0,08
BITCOIN 2127016-0,66%
İstanbul
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Telegram kapatılacak mı? Telegram’a Türkiye’de yasak geldi mi, geliyor mu?

Discord uygulamasına erişim engelinin gelmesinin ardından gözler Telegram'a döndü. Telegram gruplarında da olan olaylar akıllara 'Kapatılacak mı?' sorusu geldi. Peki Telegram uygulaması kapatılacak mı? Telegram'a erişim yasağı geliyor mu?

ABONE OL
9 Ekim 2024 10:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sur canisi Semih Çelik’in Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’in katletmesine yönelik soruşturma devam ediyor. Discord isimli platform üzerinden bir araya gelen ‘İncel’ gruplar yakın incelemeye alındı ve Discord’a erişim engeli getirildi. Peki soruşturma kapsamında Telegram’a da erişim engeli getirilecek mi?TELEGRAM’A ERİŞİM ENGELİ GETİRİLECEK Mİ?Discord uygulamasına getirilen erişim engelinin ardından gözler Telegram’a çevrildi. Vatandaşlar Telegram uygulamasına erişim engeli getirilip getirilmeyeceğini merak ediyor.Şu anda Telegram hakkında resmi bir açıklama olmasa da Telegram’a verileri paylaşmadığı taktirde erişim engeli getirilebileceği öngörülüyor.Resmi bir açıklama geldiği zaman haberimize ekleyeceğiz.TELEGRAM NEDİR?Telegram, çoklu platform desteği sunan ‘Anlık’ mesajlaşma uygulamasıdır. Telegram, Rus programcı Pavel Durov tarafından kurulmuştur.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.