DOLAR 34,2570 0.04%
EURO 37,6542 0.04%
ALTIN 2.928,200,24
BITCOIN 21592301,96%
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Göztepe'nin savunması alarm veriyor

Göztepe, Trendyol Süper Lig’de son iki haftada Samsunspor ve Sivasspor’a toplam 6 gol atarken, kalesinde de 6 gol gördü.

ABONE OL
7 Ekim 2024 11:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Göztepe, Trendyol Süper Lig’de sezonun ilk 8 haftasında gösterdiği performansla taraftarını mutlu etti. İzmir ekibinin maçlarının bol gollü geçmesi de dikkat çekiyor. Ligde oynadığı ilk 5 müsabakada rakiplerine sadece 3 gol izni veren sarı-kırmızılılar, son iki haftada ise Samsunspor’dan 4, Sivasspor’dan da 2 gol yedi. Haberin Devamı › Göztepe, ilk 5 maçındaki gol sayısının iki katı fazlasını son iki mücadelede kalesinde görmüş oldu. Bu durum üzerine harekete geçen Stanimir Stoilov’un, özellikle savunmada radikal kararlar alması bekleniyor. Bulgar teknik adam da bu konu hakkında açıklamalarda bulundu. Savunmadaki performanslarının hayal kırıklığı olduğunu ifade eden Stoilov, “Savunmada 2 maçta toplamda 6 gol yememiz benim için hayal kırıklığı, bu şekilde olmaması lazım” ifadelerine yer verdi.Isaac Solet’in sağlık durumu iyiGöztepe’nin, Sivasspor’la oynadığı karşılaşmada 1 gol atan Isaac Solet, karşılaşmanın 74. dakikasında oyundan çıkarak yerini Lasse Nielsen’e bırakmıştı. Sağlık ekiplerinin desteğiyle sekerek saha kenarına gelen genç oyuncunun göz kapağının üzerinde de darbeye bağlı şişlik olduğu görülmüştü. Haberin Devamı › Yapılan tetkikler sonucunda Fransız futbolcunun iyi olduğu ve antrenmanlarda yer alabileceği ifade edildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.