DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 2126979-0,40%
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların...

ABONE OL
6 Ekim 2024 12:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray – Alanyaspor: Maç Sonucu 1 Haberin Devamı › Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Galatasaray – Alanyaspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %60’ı karşılaşmadan Galatasaray’ın galip çıkacağını düşünüyor.Misli Yorumcusu Safa Can Konuksever’in Tercihi: İlk Yarı Sonucu 1 Önce Kasımpaşa maçı sonrasında Avrupa’da RFS karşılaşmasında öne geçen Galatasaray, ikinci yarılarda yaşadığı düşüşle kazanamadı. Toplamda bu iki maçta 5-0 öne geçip, skoru 5-5’e geldi diyebiliriz. Alanyaspor karşılaşması, Sarı-Kırmızılılar için reaksiyon maçı. Osimhen yok. Sallai’nin de oynayıp oynamayacağı net değil. Okan Buruk, pek fazla rotasyona gitmeyecek gibi duruyor. İlk yarıdan taraftarı önünde skoru alacaklarını düşünüyorum. Haberin Devamı › Gaziantep – Beşiktaş: Maç Sonucu 2Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Gaziantep – Beşiktaş mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %74’ü karşılaşmadan Beşiktaş’ın galip çıkacağını düşünüyor.Misli Yorumcusu Sabri Ugan’ın Tercihi: Maç Sonucu 2Çok derin bir analize girmeden Beşiktaş’ın bu karşılaşmayı kazanma ihtimalini yüksek görüyorum. Avrupa Ligi’nde Eintracht Frankfurt karşısında buldukları pozisyonlar çok tatmin ediciydi. Burada tek handikapları o maçın yorgunluğu olabilir. Elbette Gaziantep takımı direnecek, tamamen dolu olmasını beklediğim tribünlerde yer alacak taraftarlarına galibiyet hediye etmek isteyecektir. Bu maç için ihtimali çok yüksek görmüyorum.Alaves – Barcelona: Maç Sonucu 2Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan Alaves – Barcelona mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %62’si karşılaşmadan Barcelona’nın galip çıkacağını düşünüyor.Misli Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi: 2.5 ÜstDeportivo Alaves, kötü bir oyunla Getafe’ye kaybetti, ilk defa hücumda bu kadar etkisiz kaldılar bu sezon. Ancak genel olarak iyi bir oyun oynadıklarını da söyleyebilirim. İç sahada iyi sonuçlar aldılar. Barcelona ise Osasuna’dan 4 gol yiyerek ligde ilk yenilgisini almıştı ki Young Boys galibiyetiyle biraz olsun morallendiler. Hansi Flick yönetiminde seyir zevki yüksek maçlar oynuyorlar özellikle deplasman maçları bol gole sahne oluyor. Alaves’in de motive olarak Barca’yı zorlamasını bekliyorum. 2.5 gol barajı aşılacaktır. Haberin Devamı › Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın! 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.