DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 2116469-0,60%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Alanyaspor'a karşı fark yaratıyor! Galatasaray'da tüm gözler Mauro Icardi'de…

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılarda ilk 11 çıkması beklenen Mauro Icardi'nin...

ABONE OL
6 Ekim 2024 08:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Süper Lig’in 8. haftasında Alanyaspor’u konuk edecek. Oynanacak maçta tüm gözler sarı-kırmızılı ekibin yıldız futbolcusu Mauro Icardi’de olacak… Haberin Devamı › OKAN BURUK’UN HİÇ KAYBI YOKİki teknik adamdan Okan Buruk, meslektaşı Fatih Tekke’ye karşı 4 kez rakip oldu. Buruk, Süper Lig kariyerinde puan kaybetmediği teknik direktörler arasında en fazla karşılaştığı isim olan Tekke’ye karşı, tüm maçlardan galibiyetle ayrıldı. 26 MAÇIN 24’ÜNDE KAZANAN TARAFSüper Lig’deki son 26 maçının 24’ünü kazanan Galatasaray (1 beraberlik, 1 mağlubiyet), bu süreçte galip gelemediği iki karşılaşmayı da iç sahada oynadı. Kasımpaşa ile geçen hafta 3-3 berabere kalan Aslan, geçen sezon Fenerbahçe’ye 1-0 kaybetmişti.TÜM GÖZLER ICARDI’DEÖzellikle kaptan olarak çıktığı Rigas Skola karşılaşmasında adeta sahada yokları oynayan Mauro Icardi, performansı sebebiyle Galatasaray’da en çok eleştirilen isimler arasında yer almıştı. Bu akşam Alanyaspor karşısında da ilk 11’de sahaya çıkması beklenen Icardi’den herkes, bu maçta çok daha iyi bir oyun ortaya koymasını ve gol atmasını bekliyor. Teknik direktör Okan Buruk’un da düşük performansı nedeniyle birebir görüşme yaptığı Arjantinli süperstarı motive ettiği ve ondan daha iyisini beklediğini söylediği öğrenildi. Haberin Devamı › DİKKAT ÇEKEN İSTATİSTİK Rusya'da Ebrar Karakurt fırtınası! Yine en skorer oldu, maça damga vurdu YARISINDA İMZASI VARCim Bom’un, Süper Lig’de Alanyaspor’a attığı son 14 golün yarısında Mauro Icardi’nin payı bulunuyor. Icardi, bu süreçte Akdeniz ekibinin filelerini 4 kez havalandırdı ve 3 de gol pası verdi. Alanya, Arjantinli forvetin ligde en fazla gol katkısı sağladığı rakip konumunda yer alıyor. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.