DOLAR 34,1544 0.16%
EURO 38,0189 -0.21%
ALTIN 2.880,880,22
BITCOIN 21652121,04%
İstanbul
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:27

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Arda Turan'dan sert tepki! Beşiktaş maçından sonra sorulan soru…

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, Eyüpspor'u 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrasında Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan gelen soruya sinirlendi.

ABONE OL
23 Eylül 2024 10:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında karşı karşıya gelen Beşiktaş-Eyüpspor maçı 2-1 skorla Beşiktaş’ın galibiyetiyle sona erdi. Eyüpspor’un teknik direktörü Arda Turan, maç sonrası sorulan bir soru karşısında gerildi. Haberin Devamı › Beşiktaş – Eyüpspor karşılaşması sonrası maç değerlendirmesi için yapılan röportaj alanında kendisine sorulan derbi sorularına tepki gösterdi. Gazeteci ile yaşadığı diyalog sonrası şu ifadeleri kullandı: “Bırakın bu gazeteciliği. Fenerbahçe-Galatasaray derbisi… Bak Beşiktaş-Eyüpspor maçı var. Bana 9 kere derbi diye sordunuz, sonra sinirlenince Arda sinirlendi oluyor” dedi. Arda Turan daha sonra alandan sinirli biçimde ayrıldı. ‘KENDİSİ NE İŞE YARAR O ZAMAN?’ Beşiktaş'ın Eyüpspor galibiyeti sonrası o isme tepki gösterdi! ARDA’NIN BEŞİKTAŞ ŞANSSIZLIĞIArda Turan’ın Eyüpspor’u, bu sonuçla birlikte 6. lig maçında ilk yenilgisini yaşadı. Eyüpspor, Süper Lig’de çıktığı maçlarda 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgiyle 9 puan topladı.Öte yandan Arda Turan, teknik direktörlük ve futbolculuk kariyerinde Beşiktaş’a konuk olduğu dokuz Süper Lig maçını da kazanamadı. Arda Turan, toplamda 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşadı. Haberin Devamı › ARDA TURAN’DAN DERBİ YORUMUPerşembe günü basın mensuplarıyla buluşan Arda Turan, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi mücadelesinin sorulması üzerine Turan, “Saha içinde kalan, eğlenceli ve iyi oyunların oynandığı, hakemin konuşulmadığı bir derbi olsun. İki tarafa da başarılar diliyorum. Ben Galatasaraylıyım. Galatasaray kazanırsa mutlu olurum ama benim tek baktığım şey Eyüpspor ve Eyüpspor’un çıkarları” yorumunda bulunmuştu. PERFORMANSLARI DİKKAT ÇEKTİ Beşiktaş'ın yeni transferleri göz doldurdu!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.