DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2150600-0,46%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Derbide olayların ardı arkası kesilmedi! Kaleci hızını alamadı tribüne koşup taraftarla kavga etti

Arjantin'de önceki akşam derbi heyecanı yaşandı. River Plate'in Boca Juniors'u deplasmanda 1-0 yendi derbi maçın ardından olaylar yaşandı. Maçın ardından Boca...

ABONE OL
22 Eylül 2024 16:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arjantin Premier Ligi’nde Boca Juniors, ezeli rakibi River Plate’i konuk etti. Superclasico’da Boca Juniors’u deplasmanda 1-0 yenen River Plate oldu. Maçın ardından ise istenmeyen görüntüler ortaya çıktı. Haberin Devamı › KENDİ TARAFTARIYLA KAVGA ETTİBoca Juniors taraftarları River Plate yenilginin ardından futbolculara büyük tepki gösterdi. Boca’nıntecrübeli kalecisi Sergio Romero, maçın bitiş düdüğünün ardından soyunma odasına gitmek için tünele girerken bazı taraftarların kendisine söylediği sözlerin ardından çılgına döndü. Kendisine hakaret edilmesi ve kafasına bayrak atılmasına oldukça sinirlenen Romero, tribüne çıkarak taraflarla tartıştı. 37 yaşındaki file bekçisi takım arkadaşları tarafından soyunma odasına götürüldü.MEDİNA SÜRE ALDIFenerbahçe’nin transferi için uzun uğraş verdiği ancak kulübü Boca Juniors’u ikna edemediği için kadrosuna katamadığı Cristian Medina derbi maça 11’de başlarken mücadelenin tamamında sahada kaldı. ‘Her şey bitti, 15 dakikada…’ Kerem Aktürkoğlu'ndan bomba itiraf!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.