DOLAR 34,1133 0.28%
EURO 38,0927 0.08%
ALTIN 2.865,061,28
BITCOIN 21682761,94%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray'ın devre arası transferi belli oldu!

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona fırtına gibi başlayan Galatasaray, son olarak erteleme maçında Gaziantep FK'yi 3-1 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla birlikte...

ABONE OL
20 Eylül 2024 10:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de son 2 sezonun şampiyonu olan Galatasaray, yeni sezona da etkileyici bir başlangıç yaptı. Yaz transfer döneminde flaş transferlerle kadrosunu güçlendiren sarı-kırmızılılar, ligin ilk 5 haftasında puan kaybetmedi. 5’te 5 yaparak 15 puana ulaşan ve zirveye oturan Aslan, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisini de kazanmak istiyor. Haberin Devamı › Bu sırada devre arasının transfer çalışmalarına da erken başlayan sarı-kırmızılılar, flaş bir ismi gündemine aldı. Bu sırada devre arasının transfer çalışmalarına da erken başlayan sarı-kırmızılılar, flaş bir ismi gündemine aldı. İşte son dakika haberinin detayları… 3 YILDIZA ÖZEL UYARI! Okan Buruk'un derbi endişesi! ASLAN’A GURBETÇİ YILDIZDevre arası transfer dönemi hazırlıklarına da şimdiden başlayan Galatasaray, gurbetçi yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Barış Alper Yılmaz’ın devre arasında takımdan ayrılma ihtimaline karşın elini sağlam tutmak isteyen Cimbom, Eren Dinkçi’yi kadrosuna katmak için düğmeye bastı. GÖRÜŞMELER BAŞLADISarı-kırmızılı kulüp, daha önce de gündeme gelen genç futbolcuyu renklerine bağlamak için Freiburg’la ön görüşmelere başladı. Geçtiğimiz sezonu Heidenheim’de kiralık geçiren 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, Alman ekibinde 34 resmi maçta forma giydi. Haberin Devamı › 2001 doğumlu futbolcu bu maçlarda 11 gol 5 asistlik performans sergiledi. Yaz transfer döneminde Freiburg’a transfer olan Eren Dinkçi, santrfor hattında da forma giyebiliyor. TARİHE GEÇMEK İSTİYOR! Galatasaray'ın derbideki dev kozu Victor Osimhen!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.