DOLAR 34,2493 0.02%
EURO 37,6454 0.02%
ALTIN 2.915,67-0,19
BITCOIN 21825132,18%
İstanbul
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Manchester City-İnter maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? (Şampiyonlar Ligi)

Avrupa futbolunun kulüpler bazındaki bir numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi, bu sezon ilk kez lig formatında oynanıyor. Devler sahensi başlar başlamaz ise...

ABONE OL
18 Eylül 2024 10:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu sezon lig formatında oynanan ve heyecanın üst düzeyde yaşandığı UEFA Şampiyonlar Ligi bu akşam dev bir maça sahne olacak. Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu’nun takımı İtalyan devi İnter, deplasmanda İlkay Gündoğan’ın formasını giydiği son Premier Lig Şampiyonu Manchester City’nin konuğu olacak.  Haberin Devamı ›  İSTANBUL’DA FİNAL OYNADILARCity ve İnter 2022-23 yılında İstanbul’da oynanan Şampiyonlar Ligi’nde finalde karşı karşıya gelmiş, İtalyan ekibini 1-0 mağlup eden Pep Guardiola ve öğrencileri, Manchester City tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi kupasını müzelerine götürmüştü.  Premier Lig’de şampiyon olarak tamamlayan Manchester City, yeni sezona da 4/4 ile başladı. Manchester City’de Türk asıllı Alman oyuncu İlkay Gündoğan’ın sahaya çıkması bekleniyor. İtalya Serie A’nın son şampiyonu Inter’de ise Federico Dimarco sakatlığı, Marko Arnautovic hasta olduğu için deplasman kafilesinde yer almadı.MANCHESTER CİTY-İNTER MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?Manchester City – Inter maçı 18 Eylül Çarşamba günü saat 22.00’de oynanacak. Karşılaşma TRT Tabii Spor ekranlarından canlı yayınlanacak. Haberin Devamı › Karşılaşmada Glenn Nyberg düdük çalacak, Nyberg’in yardımcılıklarını ise Mahbod Beigi ve Andres Söderkvist yapacakŞAMPİYONLAR LİGİ INTER’İN RAKİPLERİManchester City, Leipzig, Arsenal, Bayer Leverkusen, Kızılyıldız, Young Boys, Monaco, Sparta PragŞAMPİYONLAR LİGİ MANCHESTER CITY RAKİPLERİInter, Paris Saint-Germain, Club Brugge, Juventus, Feyenoord, Sporting, Sparta Prag, Slovan BratislavaŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE 18 EYLÜL’DE OYNANACAK DİĞER MAÇLAR;19.45 Bologna (İtalya)-Shakhtar Donetsk (Ukrayna) TRT 119.45 Sparta Prag (Çekya)-Salzburg (Avusturya) Tabii Spor22.00 Club Brugge (Belçika)-Borussia Dortmund (Almanya) TRT 122.00 Celtic (İskoçya)-Slovan Bratislava (Slovakya) Tabii Spor 222.00 Manchester City (İngiltere)-Inter Milan (İtalya) Tabii Spor22.00 Paris Saint-Germain (Fransa)-Girona (İspanya) Tabii Spor 1 İnanılmaz anlar… Carlo Ancelotti, Halil Umut Meler'in üzerine yürüdü!    

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.