DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 2122608-0,25%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

12:58

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Trabzonspor-St. Gallen maçı hangi kanalda? Trabzonspor Konferans Ligi maçı ne zaman, saat kaçta? ( Muhtemel 11)

Trabzonspor-St. Gallen maçı hangi kanalda? Trabzonspor Konferans Ligi maçı ne zaman, saat kaçta? ( Muhtemel 11)

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor, İsviçre'de 0-0 berabere kaldığı maçın rövanşında St. Gallen'i Papara Park'ta ağırlayacak. Avrupa futbolunun...

ABONE OL
29 Ağustos 2024 10:00
Trabzonspor-St. Gallen maçı hangi kanalda? Trabzonspor Konferans Ligi maçı ne zaman, saat kaçta? ( Muhtemel 11)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konferans Ligi Trabzonspor-St. Gallen rövanş maçı için taraftarlar heyecanla bekliyor. İsviçre’deki maçta bordo-mavililer rakibiyle 0-0 berabere kalmış ve tur şansını Trabzon’a bırakmıştı. Karadeniz ekibinin tek farkla bile tur atlama şansı bulunuyor. Haberin Devamı › Rapid Wien’e her iki maçta yenilen ve UEFA Avrupa Ligi’ne veda eden Trabzonspor, bu sezon yeni formatta lig usulü düzenlenecek olan Avrupa’nın 3 numaralı organizasyonu Konferans Ligi’ne katılmayı hedefliyor. Öte yandan Enis Destan, Orsic, Visca, Bardhi gibi oyuncuların performansı merak konusu.MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDUPapara Park’taki maçı Andris Treimanis yönetecek. Yardımcılıklarını aynı ülkeden Haralds Gudermanis ve Aleksejs Spasennikovs yapacak. Müsabakada Letonya Futbol Federasyonundan Aleksandrs Golubevs dördüncü hakem, Kristaps Ratnieks VAR ve Sergejs Vasjkovs AVAR görevini üstlenecek.Peki Trabzonspor-St. Gallen maçı ne zaman, saat kaçta? Rövanş maçı hangi kanaldan yayınlanacak? TRABZONSPOR-ST. GALLEN MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA? Haberin Devamı › Trabzonspor-St.Gallen rövanş maçı bu akşam, saat 20:00’de Papara Park’ta oynanacak. Mücadele ATV ekranından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. TRABZONSPOR MUHTEMEL 11Sol alt adalesinde kas yaralanması olan Nwakaeme dışında tüm futbolcular antrenmana katıldığı Trabzonspor’un muhtemel 11’i şöyle;Uğurcan, Ozan, Savic, Denswil, Barisic, Okay, Mendy, Bardhi, Trezeguet, Visca, Draguş.TRABZONSPOR NASIL TUR ATLAR?İsviçre’de 0-0 biten maçın rövanşında bordo-mavililerin tek golle bile bir galibiyet alması, tur atlamasına yetiyor. Beraberlikte turu atlayacak takımı, uzatmalar, bu bölümde de eşitliğin bozulmaması halinde penaltı atışları belirleyecek. St. Gallen’in olası galibiyetinde ise Trabzonspor’un Avrupa macerası sona erecek. Dev ceza gelebilir… Galatasaray'da Muslera alarmı!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.