DOLAR 34,2748 0.09%
EURO 37,6777 0.19%
ALTIN 2.919,720,36
BITCOIN 2143021-0,75%
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray'ın gözdesi Youssouf Fofana için büyük yarış! Transfer teklifi duyuruldu…

Galatasaray'ın gözdesi Youssouf Fofana için büyük yarış! Transfer teklifi duyuruldu…

Monaco'da sergilediği başarılı performansla dikkatleri çeken ve Galatasaray'ın da ilgilendiği isimler arasında yer alan Youssouf Fofana için yoğun bir transfer...

ABONE OL
28 Temmuz 2024 21:00
Galatasaray'ın gözdesi Youssouf Fofana için büyük yarış! Transfer teklifi duyuruldu…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avrupa transfer piyasasında hareketlilik sürüyor. Yaz döneminin en popüler isimlerinin başında Monaco’nun yıldızı Youssouf Fofana geliyor. Haberin Devamı › GALATASARAY’IN GÖZDESİYDİMonaco’da sergilediği başarılı performansın ardından Fransa’nın EURO 2024 kadrosunda da kendine yer bulmayı başaran Youssouf Fofana ile Galatasaray’ın ilgilendiği belirtiliyordu. Sarı-Kırmızılılar’ın listesineki öncelikli isimlerden olduğu aktarılan Fransız yıldız için Monaco’nun yüksek bonservis bedeli, transferin önündeki en büyük engel olarak gösterilmekteydi. MILAN’A DA RETYoussouf Fofana’nın ismi uzunca bir süredir Milan ile anılıyordu. İtalyan devi, 25 yaşındaki orta sahanın transferi adına Monaco’nun kapısını çalsa da istediği sonuca ulaşamadı. L’Equipe, Milan’ın Monaco’ya 17 milyon Euro’luk bir teklif yaptığını aktarırken oyuncunun gidişine daha yüksek bir bedelle izin verecek Fransız ekibinin bu teklifi reddettiğini belirtti. Haberin Devamı › BEKLENEN TEKLİF İNGİLTERE’DEN GELDİYoussouf Fofana için devreye giren son takım West Ham United oldu ve İngiliz ekibi, Monaco’nun kapısını beklentilerle örtüşen bir teklifle çaldı. L’Equipe, West Ham’ın Fofana için Monaco’ya 35 milyon Euro’luk bir teklif yaptığını aktardı. RESMİ TEKLİF… Galatasaray'a Danimarkalı orta saha! FOFANA’NIN TERCİHİ MILAN!Monaco, talep ettiği bonservis bedeline yakın teklifi West Ham’dan alsa da Youssouf Fofana, İngiliz ekibinin teklifini reddetti. Fabrizio Romano’nun haberine göre Şampiyonlar Ligi’nde oynamak isteyen Fofana, Milan’ın kendisine yaptığı teklifi kabul etmiş durumda.  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.