DOLAR 34,2635 0.06%
EURO 37,5967 -0.1%
ALTIN 2.923,860,09
BITCOIN 21637532,11%
İstanbul
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş'ta Emirhan Topçu transferi için geri sayım!

Beşiktaş'ta Emirhan Topçu transferi için geri sayım!

Beşiktaş, Çaykur Rizespor’un başarılı stoperini kadrosuna katmak için Karadeniz ekibiyle yoğun bir temas trafiği içinde bulunuyor. İdareciler, 23 yaşındaki...

ABONE OL
28 Temmuz 2024 08:00
Beşiktaş'ta Emirhan Topçu transferi için geri sayım!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerli rotasyonunu güçlendirmek için yoğun bir çalışma içinde bulunan Kara Kartal, gözünü Rizespor’a çevirdi… Beşiktaş, bir süredir peşinde olduğu Emirhan Topçu transferinde pazarlıkları sıklaştırdı. Haberin Devamı › İspanyol kulübü Las Palmas’ın da talip olduğu başarılı savunmacı için takas artı para teklif eden Beşiktaş’a sıcak bakmayan Çaykur Rizespor ile bonservis pazarlıkları yeniden başladı. Emirhan Topçu da Beşiktaş’a gelmeyi çok isterken, kulüplerin bir an önce anlaşmasını bekliyor. GÖZLER ÜÇ YILDIZDA… Beşiktaş transferde büyük oynuyor! 5 YILLIK İMZABeşiktaş, bu transferi bu hafta içinde bitirerek Süper Kupa maçına sol stoperi yetiştirmeyi hedefliyor. 23 yaşındaki futbolcu, daha önce de Kara Kartal’ın gündemine gelmiş, ancak transfer gerçekleşmemişti. Beşiktaş’ın bu transferi 3.5 milyon Euro bandında bir rakama bitirmesi bekleniyor. Emirhan’ın da Siyah-Beyazlılar’a 5 yıllık imza atması ve 1 milyon Euro maaş alması planlanıyor. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.