DOLAR 34,3054 0.31%
EURO 37,5445 -0.07%
ALTIN 2.925,561,27
BITCOIN 21522180,15%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

12:56

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Hollanda – Türkiye maçı öncesi Almanya'dan peş peşe flaş kararlar!

Hollanda – Türkiye maçı öncesi Almanya'dan peş peşe flaş kararlar!

Avusturya'yı mağlup edip çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımımız 2024 Avrupa Şampiyonası'nda, Berlin'de Hollanda ile kozlarını paylaşacak. Gol sevinci...

ABONE OL
6 Temmuz 2024 11:00
Hollanda – Türkiye maçı öncesi Almanya'dan peş peşe flaş kararlar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

A Milli Futbol Takımımızın, 2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Hollanda ile oynayacağı maç öncesi Almanya teyakkuza geçti. Merih Demiral’a gol sevinci nedeniyle verilen 2 maçlık ceza sonrası flaş bir karar alındı. Haberin Devamı › ÇEYREK FİNALDE RAKİP HOLLANDA Hollanda-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler) Milli maç saat kaçta EURO 2024? (Avrupa Futbol Şampiyonası) YÜKSEK RİSKLİ MAÇBerlin Polis Sendikası, Türkiye-Hollanda maçını en yüksek riskli maç olarak belirledi. Berlin polis sözcüsü Stefan Petersen-Schümann ise acil servislerin tam sayısının ancak maç günü ve tüm personelin tüm personellerin alarm seviyesinde tutulduğunu söyledi. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:”Türkiye-Hollanda, geriye kalan maçlar arasında emsali olmayan en yüksek riskli maç. Bu maç için mümkün olan bütün personeli alarm seviyesinde tutuyoruz. Federal düzeyde ve eyaletlerden de destek bekliyoruz.” GALİBİYETİN ŞİFRESİ Türkiye'nin Hollanda'yı nasıl yeneceğini bir bir açıkladı: Arda Güler itirafı! İşte galibiyetin şifreleri… GERİ ADIM ATTILARTürkiye’nin son 16 turunda Avusturya ile oynadığı karşılaşma ücretli bir platform olan Magenda TV’den yayınlanmış alınan bu karar Almanya’daki milyonlarla Türk’ten tepki çekmişti. Ayrıca maç esnasında sürekli donma şikayetleri yaşanmıştı. Haberin Devamı › Bu konuda Almanya geri adım attı. Türkiye-Hollanda maçının RTL tarafından ücretsiz bir şekilde televizyondan yayınlanacağı resmen duyuruldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.