DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21428430,67%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zenit'ten Gedson Fernandes açıklaması! Transfer iddialarına olay cevap

Zenit'ten Gedson Fernandes açıklaması! Transfer iddialarına olay cevap

Beşiktaş'ta forma giyen ve performansıyla dev takımları peşine takan Gedson Fernandes hakkında Rus temsilcisi Zenit'ten dikkat çeken bir açıklama geldi.

ABONE OL
13 Haziran 2024 20:00
Zenit'ten Gedson Fernandes açıklaması! Transfer iddialarına olay cevap
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçen sezonu Türkiye Kupası şampiyonluğu ile tamamlayan Beşiktaş’ta Gedson Fernandes gelişmesi gündeme bomba gibi düştü. Rus temsilcisi Zenit, yıldız futbolcu hakkında çıkan transfer haberine açıklık getirdi. Haberin Devamı › 3 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VARGedson Fernandes’in Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027’de sona erecek. Başarılı oyuncunun güncel piyasa değeri 15 milyon Euro.Benfica altyapısında yetişen Gedson Fernandes daha sonra Tottenham, Galatasaray ve Rizespor’da kiralık olarak oynadı. Beşiktaş, Gedson Fernandes’i 2022-2023 sezonu başında 6 milyon Euro bedelle transfer etti. SEZON PERFORMANSIPortekizli yıldız, geride kalan sezonda Beşiktaş formasını 45 maçta giydi. 25 yaşındaki orta saha, bu maçlarda 3 gol sevinci yaşadı. Portekizli oyuncu, takım arkadaşlarına 6 asist yaptı. KARAR VERİLDİ Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş için karar verildi! Merakla bekleniyordu, netliğe kavuştu ZENİT TAKIMINDAN AÇIKLAMA GELDİZenit futbol kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Alexander Medvedev, Gedson Fernandes’in transfer haberleri hakkında açıklamada bulundu. Haberin Devamı › Alexander Medvedev: “Beşiktaş’tan Gedson Fernandes’i alacağımız yönündeki iddialar boş bir spekülasyondan ibaret.” ifadelerini kullandı. DİKKAT ÇEKEN SÖZLER! Beşiktaş'ın Gabriel Paulista transferinde sürpriz: Kimse bilmiyordu, İspanyol gazeteci açıkladı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.