DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21553910,76%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

19:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Büyükçekmece’de bulunan cesetin kimliği tespit edildi!

Büyükçekmece’de bulunan cesetin kimliği tespit edildi!

İstanbul Büyükçekmece'de balıkçılar tarafından bulunan halıya bağlanarak ağırlıkla denize atılan kadın cesedinin kimliği tespit edildi. 24 yaşındaki kadının ailesinin 4 gündür kızlarından haber alamadığı öğrenildi.

ABONE OL
8 Haziran 2024 13:00
Büyükçekmece’de bulunan cesetin kimliği tespit edildi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye, dün İstanbul Büyükçekmece’de bulunan cesedin ardındaki sır perdesini konuşuyor. Halıya bağlanmış ve ayaklarına bağlanan ağırlıkla denize atılan kadın ceseti görenleri adeta dehşete düşürmüştü.İstanbul’da korkunç olay! Denizden halıya sarılmış kadın cesedi çıkarıldıKİMLİĞİ BELLİ OLDUOlay, dün Büyükçekmece Mimarsinan sahilinde meydana gelmişti. Edinilen bilgilere göre, halıya bağlanan ve dibe batması için ağırlıkla denize atılan kadın cesedinin Avcılar’da yaşayan 24 yaşındaki öğrenci Sedef Güler’e ait olduğu ortaya çıktı.4 GÜNDÜR KAYIPMIŞ4 gündür kayıp olduğu öne sürülen genç kadın için ailesinin, sosyal medyada kayıp ilanları yayınladığı öğrenildi.Şüphelilerin yakalanmasına yönelik polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.Mahalle sakini Cem Tansever, “Sabahleyin geldiğimizde limanda polis ekipleri vardı. Balıkçı arkadaşlar denizde bir bayan cesedi görmüşler. Ekiplere haber vermişler. Sahil güvenlik ve polis ekipleri cesedi denizden çıkartmışlar. Olay yeri inceleme çalışmaları yapıldı. Otopsi yapmak için ekipler cesedi alıp götürdü” ifadelerine yer verdi.KAYNAK: İHA, DHA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.