DOLAR 34,0811 0.18%
EURO 38,0850 0.04%
ALTIN 2.841,850,46
BITCOIN 21831513,24%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Koğuşta kavga var! Seçil Erzan ve Bahar Candan birbirine girdi

Koğuşta kavga var! Seçil Erzan ve Bahar Candan birbirine girdi

Ucuz otomobil vaadiyle onlarca kişiyi dolandıran çeteye üye olmaktan tutuklanan Nihal- Bahar Candan kardeşler ile eski futbolcuları dolandırma iddiasıyla tutuklanan bankacı Seçil Erzan kaldıkları koğuşta birbirine girdi.

ABONE OL
5 Haziran 2024 14:30
Koğuşta kavga var! Seçil Erzan ve Bahar Candan birbirine girdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ucuz otomobil vaadiyle onlarca kişiyi dolandıran çeteye üye olmaktan tutuklanan Nihal- Bahar Candan kardeşler ile eski futbolcuları dolandırma iddiasıyla tutuklanan bankacı Seçil Erzan, Silivri’deki Marmara Cezaevi’nde 9. Koğuş’ta birlikte kalıyordu. 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan tahliye olunca, psikolojisi bozulan Bahar Candan bir kez hastanelik olmuştu.AĞIR HAKARETLERBahar Candan, daha önce çok iyi geçindiği Seçil Erzan ile kavga etmeye başladı. Sözlü atışmalar, ağır hakaretlere kadar vardı. Bahar Candan, Seçil Erzan’ın üzerine “Dolandırıcı” diye bağırarak yürüdü.Seçil Erzan “Sen de aynı suçtan buradasın” diye cevap verince Bahar Candan sinir krizi geçirdi. Her ikisi de revire götürüldü. Avukatları koğuşların ayrılması için dilekçe verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.