DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 2119016-0,55%
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CANLI |                     Galatasaray – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, derbi hangi kanalda? Galatasaray – Fenerbahçe derbisi muhtemel 11'leri (FB-GS son dakika)

CANLI | Galatasaray – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, derbi hangi kanalda? Galatasaray – Fenerbahçe derbisi muhtemel 11'leri (FB-GS son dakika)

Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yarışında kritik mücadeleyi şifresiz yayınlayacak kanallar araştırılıyor. Peki, Galatasaray -...

ABONE OL
19 Mayıs 2024 10:00
CANLI |                     Galatasaray – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, derbi hangi kanalda? Galatasaray – Fenerbahçe derbisi muhtemel 11'leri (FB-GS son dakika)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de şampiyonluk düğümü bu akşam çözülüyor. Lider Galatasaray bu akşam ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında 1 puan bile alması halinde Süper Lig şampiyonluğunu resmen ilan edecek. Fenerbahçe ise RAMS Park’ta kazanarak şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıma isteğinde… Fanatik.com.tr olarak tüm Türkiye’nin nefeslerini tutup maç saatini beklemeye başladığı derbiyle ilgi tüm son dakika bilgilerini bu haberden canlı olarak aktaracağız. Haberin Devamı › Galatasaray – Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonluk maçında son dakika… 09:29 19 Mayıs 2024 Dev Galatasaray – Fenerbahçe derbisinin muhtemel 11'leri  Galatasaray: Muslera, Kaan Aykan, Nelsson, Davinson Sanchez, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Hakim Ziyech, Mertens, Barış Alper Yılmaz, IcardiFenerbahçe: Livakovic, Osayi, Çağlar Söyüncü, Oosterwolde, Ferdi, Fred, Djiku, Szymanski, Mert Hakan Yandaş, Tadic, Batshuayi (Dzeko) PAYLAŞ 09:27 19 Mayıs 2024 Galatasaray – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Sezonun karşılaşmasında sarı-kırmızılılar beraberlik ve galibiyet durumunda 24. şampiyonluğunu ilan edecek.Fenerbahçe’nin galip gelmesi durumunda ise puan farkı son hafa öncesinde 3’e inecek.Rams Park’ta oynanacak Galatasaray – Fenerbahçe karşılaşması 19 Mayıs Pazar günü saat 19:00’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. PAYLAŞ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.