DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21510351,56%
İstanbul
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray Başkanı Metin Öztürk'ten şampiyonluk sözleri! 'Rekorları kıra kıra gidiyoruz'

Galatasaray Başkanı Metin Öztürk'ten şampiyonluk sözleri! 'Rekorları kıra kıra gidiyoruz'

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Karagümrük ile oynanan maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Öztürk'ün şampiyonluk ile ilgili...

ABONE OL
12 Mayıs 2024 22:00
Galatasaray Başkanı Metin Öztürk'ten şampiyonluk sözleri! 'Rekorları kıra kıra gidiyoruz'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in 36. haftasında Galatasaray, deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Sahadan 3-2’lik skorla galip ayrılan sarı-kırmızılılar, puanını 99 yaptı ve ligin bitmesine 2 hafta kala takipçisi Fenerbahçe ile olan 6 puanlık farkı korudu. Haberin Devamı › Maçın ardından Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk basın mensuplarının sorularını yanıtladı. SÜPER LİG’DE PUAN DURUMU Galatasaray ve Fenerbahçe çekişmesinde son durum Metin Öztürk’ün açıklamaları şu şekilde:”Rekorları kıra kıra gidiyoruz. Hedef 105 puan. Şampiyonluğu garantileseydik de 105 puanı hedefleyecektik. Biz sadece şampiyonluk için yarışmıyoruz, futbolun adaleti için de savaşıyoruz. Küme düşecek olanlar var. Fenerbahçe ve Konyaspor maçlarını kazanmayı planlıyoruz.” ‘5 YILDIZA DEVAM EDECEĞİZ'”2 yıl önce yola çıkarken Dursun Başkanımızla, 2 yıl üst üste şampiyonluk vaad etmiştik. 25 Mayıs’ta Dursun Başkan seçilirse 5. yıldıza devam edeceğiz. Bugün ufak tefek hakem hataları oldu. Yediğimiz 2. golden önce Mertens’e faul vardı. Sadece yukarıya değil, aşağıya da bakın. Orası yangın yeri. 24. şampiyonluğu inşallah taraftarımızla beraber kutlayacağız.” Haberin Devamı › ‘SON TOPA KADAR MÜACADELE EDECEĞİZ'”Biz şu an keyifli bir maç seyrettik. Gördüğünüz gibi küme düşecek bir takım, ona 50 puan fark atmış şampiyon olacak bir takım dişediş mücadele ediyor. Futbolun güzelliği bu. Hiçbir şey kolay değil. İki tane zor 90 dakika bizi bekliyor. Okan Hocamıza ve futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz. Galatasaray, son topa kadar mücadele edecek.” DİKKAT ÇEKEN DETAY Berkan Kutlu'nun ilk golü Galatasaray'ı coşturdu!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.