DOLAR 34,2587 0.08%
EURO 37,6223 0.36%
ALTIN 2.875,750,22
BITCOIN 2084956-2,39%
İstanbul
22°

PARÇALI BULUTLU

12:56

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Carlos Tevez'den korkutan haber! Göğüs ağrıları nedeniyle hastaneye kaldırıldı

Carlos Tevez'den korkutan haber! Göğüs ağrıları nedeniyle hastaneye kaldırıldı

Arjantin ekibi Club Atlético Independiente sabaha karşı yaptığı açıklamayla teknik direktörü Carlos Tevez'in göğüs ağrıları nedeniyle hastaneye kaldırıldığını...

ABONE OL
24 Nisan 2024 11:00
Carlos Tevez'den korkutan haber! Göğüs ağrıları nedeniyle hastaneye kaldırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski Arjantinli Carlos Tevez bu sabaha karşı ülkesinde yoğun göğüs ağrıları üzerine hastaneye kaldırıldı. Haberin Devamı › ‘GÖĞÜS AĞRILARI NEDENİYLE HASTANEYE KALDIRILDI’Club Atlético Independiente sabaha karşı yaptığı resmi açıklamada, ‘Teknik direktörümüz Carlos Tevez göğüs ağrısı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Tevez, gerekli tetkikler tamamlanana kadar tedbir amaçlı hastanede kalacak.’ İfadelerini kullandı. SEBEBİ YOĞUN STRESArjantin Premier Ligi’nde 6. sırada bulunan Club Inpendiente’nin teknik direktörü olan Carlos Tevez’in yoğun stres nedeniyle rahatsızlık yaşadığı bildirildi. AŞİL TENDONU KOPTU:7-8 AY YOK Ankaragücü – Beşiktaş maçında şok sakatlık! YEREL KAYNAKLAR: TANSİYON HASTASIYerel basının haberlerine göre Tevez’in daha ileri testlerden geçeceği hastanenin adı Buenos Aires’teki Finochietto Hastanesi olarak açıklandı. Tevez’in yüksek tansiyon hastası olduğu ve düzenli olarak tıbbi kontrollerden geçtiği biliniyor. Haberin Devamı › GELECEĞİ TARTIŞMA KONUSU OLMUŞTUKulübün bu ayın başlarında bir kupa müsabakasından elenmesinin ardından bir basın toplantısını iptal etmişti. Kupaya veda etmesi, Independiente teknik direktörü olarak geleceği hakkında spekülasyonlara yol açtı. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.