DOLAR 34,2338 -0.04%
EURO 37,4759 -0.45%
ALTIN 2.869,23-0,60
BITCOIN 2111847-1,15%
İstanbul
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan maç yorumu: 'Adil bir sonuç!'

Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan maç yorumu: 'Adil bir sonuç!'

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ta, mücadele sonrasında teknik direktör Fernando Santos konuştu....

ABONE OL
12 Şubat 2024 23:00
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan maç yorumu: 'Adil bir sonuç!'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, Kayserispor deplasmanından 0-0’lık beraberlikle ayrılırken hocası Fernando Santos, müsabaka sonrasında yaptığı açıklamalarda takımının çalışma ve istek anlamında iyi olduğunun altını çizdi. Sakatlıktan dönecek oyuncular olduğunu söylerken Aboubakar’ın da takıma döneceğini belirtti.  Haberin Devamı › İŞTE TÜM DETAYLAR! (ÖZET) Kartal'a Kayseri'de Burak Yılmaz engeli! Kayserispor – Beşiktaş maç sonucu: 0-0 Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, maçın ardından şöyle konuştu: Aslında oyuncularımın sahada gösterdiği mücadele ve davranış biçimlerinden tatminim. Sonuç anlamında tatmin değilim tabii ki. Beraberlikle bitti. Gelecek için bazı şeyleri düzeltmek zorundayız. Organize atak anlamında sıkıntı yaşadık. Hücum anlamında zorlandık. Çok fazla uzun top oynadık. Bu anlamda stratejimizi sahaya yansıtamadık. Önümüzde bir hafta var, çalışarak bunları geliştirmek zorundayız. Oyunumuzu bakında bu maçın berabere bitmesi adil bir sonuç oldu. “Takımın gösterdiği davranıştan memnunum. Mücadeleci bir ruh sergiledik. Ama yeni oyuncular geldi, yeni gelecek oyuncular var. Aramıza katılacak Aboubakar, Masuaku, Salih, Colley Rashica, bu oyuncular da takımla birlikte olacak. Herkes çalışma anlamında birlikte olduğunda o zaman çok daha iyi sonuçlar olacak”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.