DOLAR 34,2179 -0.02%
EURO 37,5722 0.23%
ALTIN 2.876,610,25
BITCOIN 2081355-2,42%
İstanbul
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

12:56

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Galatasaray'da sakatlık şoku! Yıldız oyuncu oyuna devam edemedi…

Galatasaray'da sakatlık şoku! Yıldız oyuncu oyuna devam edemedi…

Deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray'da yıldız oyuncu, ilk yarının son bölümünde yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi.

ABONE OL
21 Ocak 2024 20:00
Galatasaray'da sakatlık şoku! Yıldız oyuncu oyuna devam edemedi…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Sarı-Kırmızılılar, zorlu deplasmanda Wilfried Zaha’nın attığı gol ile öne geçmeyi başarsa da ilk yarının sonunda yıldız isminden kötü bir haber geldi. Haberin Devamı › ABDÜLKERİM DEVAM EDEMEDİGalatasaray’da son haftalarda savunmadaki katkısının yanı sıra hücum anlamında da attığı gollerle öne çıkan Abdülkerim Bardakcı, Trabzonspor mücadelesinde ilk yarının son anlarında yaşadığı sakatlık nedeniyle maça devam edemedi. Ayağının üzerine basmakta zorlanan yıldız oyuncu için başta sedye istense de sonrasında takım arkadaşı Kerem Demirbay’ın yardımıyla saha kenarına gelebildi.44. dakikada oyuna devam edemeyerek kenara gelen Abdülkarim Bardakcı’nın yerine 45. dakikada sakatlık sürecini atlatan Davinson Sanchez oyuna dahil oldu. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.